De Windroos

Ontmoetingsochtend

Op vrijdag 17 mei is er weer een ontmoetingsmoment. U kunt dan een kijkje nemen in de klas van uw kind. Zo kunt u sfeer proeven en zien hoe er gewerkt wordt. Na afloop kunt u onder het genot van een kopje koffie bijpraten met andere ouders.

Vorige ontmoetingsochtenden waren een groot succes. Veel ouders kwamen bij hun kind in de klas om een spelletje te doen. Leuk om de plek te zien waar de kinderen de hele dag bezig zijn.

Deze dag zijn er helaas geen personeelsleden aanwezig om na te praten. De volgende keer zijn wij er graag weer bij. Uiteraard kunt u altijd een afspraak maken als u iemand van ons wilt spreken!

Vrijdag 17 mei staat er weer een ontmoetingsochtend gepland. U kunt dan een kijkje nemen in de klas. U kunt met uw kind naar binnen tijdens de inloop vanaf 08:30 en bij de start van de dag tot 09:00 deelnemen. Daarna bent u gewend van ons dat het personeel buiten de groepen aanwezig is om gezamenlijk een bakje koffie in de hal te drinken. Deze dag zijn er geen personeelsleden aanwezig om dit met u te


 

doen. Een volgende keer zijn wij er graag weer bij. Uiteraard kunt u altijd een afspraak maken als u iemand van ons wilt spreken!

Terug naar het overzicht

Realisatie: Verbakel Internet & Reclame