De Windroos

 
 
 

Ouderwerkgroep

Wat doet de Ouderwerkgroep?

De Ouderwerkgroep (OWG) is een groep enthousiaste ouders van kinderen van De Windroos. We houden ons o.a. bezig met het (mede)organiseren van allerlei activiteiten. Hierbij valt te denken aan het sinterklaasfeest, de Kerstviering, de lunch met Pasen, het schoolvoetbal en de avondvierdaagse.
Naast het betalen van een financiele bijdrage kunt u ook op vrijwillige basis incidenteel deelnemen aan het organiseren en begeleiden van één van de activiteiten. Of lid te worden van de Ouderwerkgroep. Vele handen maken licht werk!
De OWG bestaat op dit moment uit 8 personen en wordt vanuit het schoolteam ondersteunddoor Tineke Timmer en Henriëtte van Nielen. De OWG vergadert vier keer per jaar om de diverse activiteiten goed af te stemmen en de gang van zaken op school met elkaar te bespreken.

 

Wat kunt u doen voor de Ouderwerkgroep?

Wanneer u een leuk idee heeft voor een evenement of een goede suggestie om extra geld op te halen voor het organiseren van onze activiteiten, laat dit ons dan weten.
Voor het organiseren van de diverse activiteiten hebben wij de hulp van ouders hard nodig. Het gaat dan bijvoorbeeld om het helpen bij het versieren of opruimen van de school met Sinterklaas en Kerst.
Maar ook uw betrokkenheid bij het in goede banen leiden van de schoolfeestdag of de schoolverlatersavond wordt erg op prijs gesteld. Maar natuurlijk kunt u ook tussendoor bij één van de OWG-leden of leerkrachten aangeven dat u beschikbaar bent.

Waar vindt u meer informatie?

Mocht u nog vragen hebben over het werk van de OWG of zelf interesse hebben om lid te worden? Aarzel dan niet en neem contact op met één van ons!

 

 

 

Realisatie: Verbakel Internet & Reclame